Overnachten in de natuur

Overnachten in de natuur

Overnachten in de natuur en midden in de natuur wakker worden. Nog even op je rug liggen luisteren naar het vroege vogelconcert. Je loom uitrekken in de frisse lucht en met wat geluk opwarmen in de zon. Dat overkomt je op B&B het Olifantspad, een B&B boerderij in de natuur. Je wandelt zo weilanden in, langs dijken, fietst met keuze uit diverse routes of peddelt bijvoorbeeld met een kano op de IJssel. Maar op een stoeltje voor uw vrijstaande chalet zitten, genieten van de grote tuin en luisteren naar die mooie specht kan natuurlijk ook.

 

Ontdek de mogelijkheden van onze B&B en het overnachten in de natuur

Hieronder vindt u informatie over onze B&B tot ideale plek maakt om te overnachten in de natuur en wat onze locatie u te bieden heeft.

{loadposition eerste-rij}

 

Soorten overnachtingen in de natuur – een nachtje weg, een weekendje weg of meer

U kunt de volgende soorten overnachtingen in de natuur boeken:

Natuurlijk kunt u ook een vakantie boeken van een week of langer als u dit wilt. Er is immers genoeg te zien en te beleven! Ook rond de feestdagen kunt u bij onze Bed and Breakfast terecht voor natuur overnachtingen. Lekker weg met Kerstweg met Pasenweg met Pinksteren of Hemelvaart. Geen probleem, wij zijn 365 dagen per jaar te boeken.

Overnachten in de natuur

Overnachten in de natuur. Geniet van 2 hectare privé natuur.

 

Gratis haal en breng service

Wij bieden u aan om u naar het centrum van Kampen te brengen én u weer op te halen, zonder extra kosten. Tevens stellen wij fietsen gratis beschikbaar. Wij doen er alles aan om uw verblijf en uw overnachtingen in de natuur zo aangenaam mogelijk te maken. Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Nu overnachtingen in de natuur boeken en reserveren

U kunt uw aantal gewenste overnachtingen in de natuur gemakkelijk en snel reserveren. U kunt op eenvoudige wijze reserveren middels de overzichtelijke kalender. U kunt betalen per overboeking of contant bij aankomst. Komt u bij ons overnachten de natuur?