Goedkope bed en breakfast

Goedkope Bed en Breakfast boeken – bekijk onze B&B aanbieding

Voor een goedkope Bed en Breakfast kunt u terecht op het Olifantspad. U bevindt zich in een landelijke omgeving naast Hanzestad Kampen. Wat onze Bed en Breakfast bijzonder maakt is de combinatie van natuur en omgeving met alle mogelijkheden tot recreëren. Bijzonder overnachten voor een schappelijk prijs.

Over onze goedkope B&B chalets – foto’s en voorzieningen

Onze B&B chalets zijn vrijstaand en bevinden zich midden in een natuurgebied. Op steenworp afstand kunt u naar het centrum van Kampen (7 kilometer) en ietsje verder naar het centrum van Zwolle (15 kilometer). Ook het Drontermeer is dichtbij (5 km). Rondom de chalets ligt een mooie tuin waar u gebruik van kunt maken. Deze tuin grenst aan een kolk met hierachter groene weilanden.

{loadposition vierde-rij}

Meer info over de omgeving van onze goedkope Bed and Breakfast en activiteiten

Bekijk hieronder meer informatie over wat onze omgeving u te bieden heeft en welke activiteiten u kunt ondernemen.

{loadposition tweede-rij}

Gratis halen en brengen naar het centrum van Kampen

Wij bieden u aan om u zonder extra kosten naar het centrum van Kampen te brengen en u weer op te halen, wanneer u het uitkomt. Wij proberen uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Gratis fietsen beschikbaar en gratis uw elektrische fiets opladen

Ook stellen wij gratis fietsen beschikbaar zodat u kunt genieten van onze mooie omgeving met vele fietsroutes. Mocht u zelf elektrische fietsen meenemen, dan kunt u door middel van ons oplaadstation uw fiets bij ons gratis opladen.

Kinderen tot en met 4 jaar verblijven gratis

Voor uw kinderen tot en met 4 jaar hoeft u niets te betalen. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar betaalt u slechts € 10,00.

Een goedkope Bed en Breakfast boeken vanaf € 50,00

Boek nu onze goedkope Bed en Breakfast en ervaar hoe bijzonder het is bij ons! U kunt gemakkelijk online reserveren middels de overzichtelijke kalender. U kunt op eenvoudige wijze betalen per overboeking of contant bij aankomst.