Midweek weg

Een midweek weg om van uw korte vakantie te genieten

Een midweek weg dat voelt als een vakantie? Dat kan bij Bed en Breakfast het Olifantspad. De redenen waarom een midweek weg voelt als een vakantie bij ons is de unieke locatie omringd door natuur. Geen druk commercieel vakantiepark, maar een prettige plek om te kunnen ontspannen en te kunnen genieten van bijzonder overnachten. Toch zijn er ook voldoende activiteiten zodat u zich niet hoeft te vervelen.

Iedere dag een andere activiteit of gewoon een midweekje weg om te ontspannen

Er is genoeg te doen en te ondernemen. Ontspannend ondernemen of actief ondernemen, wat u prettig vindt. Bekijk hieronder de mogelijkheden om van uw midweekje weg een bijzondere ervaring te maken.

{loadposition eerste-rij}

Voordelen van een midweek weg

In het weekend is het vaak druk en zijn er allerlei verplichtingen. Ook wanneer het einde van de vakantie nadert is het boeken van een midweek weg ideaal. U heeft thuis dan nog een heel weekend om u voor te bereiden op de week die komen gaat.

Gratis haal en breng service en gratis fietsen beschikbaar

Wij bieden u aan om u naar het centrum van Kampen te brengen én u weer op te halen, zonder extra kosten. Tevens stellen wij fietsen gratis beschikbaar. Wij doen er alles aan om uw verblijf en uw midweek weg zo aangenaam mogelijk te maken. Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Midweek weg, midweekje weg

Midweek weg verblijven op onze B&B met 2 hectare privé natuur

Bekijk meer foto’s van onze Bed en Breakfast

Nu een midweek weg boeken en reserveren

Boek nu een midweek weg voor 2 personen van maandag tot en met vrijdag voor slechts € 400,00.