Nachtje weg

Nachtje weg arrangement met kids, hond of samen een romantisch nachtjeweg

Een nachtje weg boeken bij onze Bed en Breakfast betekent bijzonder overnachten voor u. Of u nu met zijn tweeën wilt overnachten, of met de kids of hond, onze vrijstaande chalets zijn uitermate geschikt voor een nachtje weg. U heeft twee hectare privénatuur tot uw beschikking.

Activiteiten en omgeving om het maximale uit uw overnachting te halen

Bekijk hieronder de mogelijkheden om uw nachtje weg meer dan slechts een overnachting te laten zijn.

{loadposition eerste-rij}

 

Wat u krijgt voor een nachtje weg

Als u aankomt op onze Bed and Breakfast, is alles netjes geregeld. Een schone chalet, frisse lakens en dat ook nog eens van alle gemakken is voorzien zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of alles wel goed geregeld is. Als u bij ons een nachtje verblijft, dan krijgt u ’s morgens een heerlijk biologisch ontbijt met verse streekproducten zodat u de dag weer fris kunt beginnen.

Nachtje weg, nactjeweg, 1 nachtje weg

Nachtje weg en genieten van een heerlijk ontbijt op onze prachtige B&B

Andere redenen om 1 nachtje weg te boeken

Een nachtje weg wordt vaak geboekt door mensen die een eind moeten reizen en geen zin hebben om diezelfde avond nog weer terug naar huis te moeten reizen. Bijvoorbeeld na een vergadering of meeting aan de andere kant van Nederland. Ook wanneer je een feestje hebt en ’s nachts niet wilt rijden, is 1 nachtje weg boeken een uitstekende oplossing.

Reserveer nu een nachtjeweg voor twee personen voor slechts € 80,00

Reserveer een nachtjeweg voor slechts € 80,00 voor twee personen. Voor uw hond of huisdier betaalt u niets extra’s evenals voor kinderen tot en met 4 jaar betaalt u niets extra’s. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar betaalt u slechts € 10,00.

Wij hopen u welkom te mogen heten op het Olifantspad. Wij zullen er alles aan doen om uw nachtje weg zo prettig mogelijk te laten verlopen.