Slapen in de Natuur

Slapen in de natuur

Wilt u slapen in de natuur, dan bent u bij onze b&b op het juiste adres! Wat is er nou fijner dan wakker worden in de stilte van de natuur? Het geluid van vogels die fluiten, springende vissen in onze kolk, optrekkende dauw en in de verte ziet u de zon opkomen. Het zijn kleine dingen die het doen. Dat maakt onze Bed en Breakfast bij uitstek geschikt voor mensen die willen slapen in de natuur.

Even tot rust komen

Even tot rust komen? Ontvlucht de drukte van het dagelijkse leven en kom tot rust in onze bed en breakfast. Bij ons op het platteland in Kamperveen kunt u nog volop genieten van de rust, geen lichtvervuiling, verkeer of stress.

Tijdens uw overnachting kunt u tevens een ontspanningsmassage boeken. Jannie de eigenaresse van het het bed en breakfast beschikt namelijk ook over een eigen massage praktijk. De massage kan zowel binnen als buiten worden gegeven. Ook is het mogelijk om in de tuin een yoga les te volgen.

Wij doen er alles aan om u volledig tot rust te laten komen.

Kamperen en slapen onder de sterrenhemel

Naast onze huidige kamers bieden wij u de mogelijkheid om te kamperen. U kiest zelf een plekje uit in onze grote tuin en wij zetten kosteloos uw tent op.

U kunt genieten van een plekje bij de kolk, het wiegende riet en de volgels om u heen. S’nachts heeft u een prachtig uitzicht op de schitterende sterrenhemel, wij beschikken zelfs over een eigen sterrenkijker die u vrijblijvend mag gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om te slapen onder de sterrenhemel. S’morgens verzorgen wij voor u een ontbijt met streekproducten.

Wilt u overnachten in de natuur?

U wilt overnachten in de natuur maar u heeft toch nog een paar vragen? Geen probleem neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer!