Paar dagen weg

Paar dagen weg om even te genieten met uw gezin of met uw hond

Een paar dagen weg boeken bij Bed en Breakfast het Olifantspad betekent bijzonder overnachten. Waarom? Door de prachtige locatie is een paar dagen overnachten een leuke, bijzondere ervaring. Of u nu een paar dagen met zijn tweeën wilt overnachten, of met uw gezin of hond, onze chalets zijn heel prettig om een paar daagjes in te verblijven. U heeft twee hectare privénatuur tot uw beschikking dat is omheind met een hek zodat uw hond zijn gang kan gaan.

Een paar daagjes weg om even tot rust te komen of juist een paar actieve dagen weg

Als u een paar daagjes weg wilt om even tot rust te komen dan is onze B&B een uitkomst voor u. Geniet van uitzicht en van de natuurlijke geluiden. Wilt u liever een paar dagen actief bezig zijn, dan kan dit natuurlijk ook. Fietsen, wandelen, uitgaan in Kampen, er is van alles te doen. Ook voor kinderen zijn er genoeg mogelijkheden. Bekijk hieronder de mogelijkheden om lekker een paar daagjes weg te gaan.

{loadposition eerste-rij}

Een paar dagen weg met de feestdagen

U kunt ook tijdens de feestdagen een paar dagen weg. Bekijk hier de mogelijkheden:

Kampen heeft vele evenementen en vooral rond de feestdagen wordt er uitgepakt. Kerst in Oud Kampen en Sail Kampen zijn evenementen met landelijke bekendheid.

Paar daagjes weg naar BB Olifantspad  Paar dagen weg naar BB Olifantspad

Paar dagen weg en genieten van 2 hectare privé natuur rondom onze B&B

Bekijk meer foto’s van onze Bed en Breakfast

Terrein met omheind hek, ideaal voor een paar dagen weg met hond

Ons privé terrein is omheind met een hek van een meter hoog zodat uw hond rustig kan rondlopen en snuffelen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw hond wegloopt of dat het zich verveelt. Ideaal voor een paar dagen weg met hond en hiervoor betaalt u niets extra’s!

Paar dagen weg met hond, paar daagjes weg met hond

Boek nu een paar dagen weg last minute en goedkoop

Bekijk onze agenda onder reserveren zodat u last minute een paar dagen weg kunt boeken. Voor uw kinderen tot en met 4 jaar betaalt u niets extra’s. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar betaalt u slechts € 10,00. Daarnaast bieden wij allerlei gratis voorzieningen aan, zoals het halen en brengen van en naar het centrum van Kampen. Goedkoop en voordelig een paar dagen weg in Nederland met kinderen of hond, heerlijk!