Weekendje weg

Weekendje weg met vrienden, vriendinnen, of lekker met zijn tweeën

Een weekendje weg boeken bij onze Bed en Breakfast betekent bijzonder overnachten voor u. Onze Bed and Breakfast is ideaal voor de volgende weekendjes weg:

  • Weekend weg met vrienden
  • Weekendje weg met vriendinnen
  • Weekendje weg met kids
  • Weekendje weg met Pasen

Voor iedere samenstelling of situatie zijn er verscheidene voorzieningen en activeiten. Als u met vrienden of vriendinnen bent zou u lekker kunnen wandelen, fietsen of uit eten kunnen gaan. Bent u met kinderen dan zal er allerlei recratiemogelijkheden. Wij hebben naast onze B&B een eigen speeltuin, maar u kunt ook o.a. het zwembad, de kinderboerderij en een uitgebreide speeltuin bezoeken. Wat alle mogelijkheden zijn, leest u hieronder.

 

Een actief weekendje weg of juist lekker een ontspannen weekendje weg

Hieronder ziet u de mogelijkheden voor een actief weekendje weg of de mogelijkheden om een weekendje weg ter ontspanning. Met kids, hond, vrienden/ vriendinnen of samen, voor ieder wat wils.

{loadposition eerste-rij}

Dit weekend weg boeken of een lang weekend weg reserveren

Reserveer en boek nu een lang weekend weg. Bij aankomst op onze B&B, is alles voor u geregeld. Een schone, frisse chalet die van alle gemakken is voorzien, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of alles wel goed geregeld is. Als u bij ons een weekendje weg boekt, dan krijgt u ’s morgens een heerlijk biologisch ontbijt met verse streekproducten.

Gratis halen en brengen

Wij bieden u aan om u zonder extra kosten naar het centrum van Kampen te brengen en u weer op te halen, wanneer u het uitkomt. Wij proberen uw weekendje weg zo prettig mogelijk te maken.

Gratis fietsen beschikbaar

Tevens stellen wij gratis fietsen beschikbaar zodat u kunt genieten van onze mooie omgeving met vele fietsroutes. Mocht u zelf elektrische fietsen meenemen, dan kunt u door middel van ons oplaadstation uw fiets gratis opladen.

Weekendje weg, weekeindje weg. lang weekendje weg

Weekendje weg verblijven op onze B&B en geniet van 2 hectare privé natuur

Bekijk meer foto’s van onze Bed en Breakfast

Meer informatie over een weekendje weg

Wij hopen u hartelijk welkom te kunnen heten en doen er alles aan om uw weekendje weg zo prettig mogelijk te laten verlopen. Mocht u meer informatie wensen, neemt u dan gerust contact met ons op.