Weg met Hemelvaart of Pinksteren

Weg met Hemelvaart of Pinksteren

Weg met Hemelvaart of Pinksteren en heerlijk genieten van de feestdagen in onze sfeervolle Bed en Breakfast. Door onze mooie omgeving beleeft u bijzondere overnachtingen tijdens Pinksteren. Onze bed en Breakfast is mooi gelegen in de natuur en een mooie uitvalbasis voor het bezoeken van steden als Zwolle, Kampen of Elburg. Deze drie steden hebben een rijke historie en zijn zeker het bezoeken waard.

Over onze Bed en Breakfast met Hemelvaart of Pinksteren

Bekijk hieronder meer mogelijkheden van onze Bed en Breakfast om te kunnen genieten van een paar dagen weg rond Hemelvaart of Pinksteren.

 

{loadposition eerste-rij}

Evenementen tijdens Hemelvaart en pinksteren in de omgeving van onze B&B

Wanneer u bij ons overnacht kunt u genieten van een heerlijk ontbijt met verse streekproducten. Ook zijn er in de buurt van ons bed en breakfast leuke evenementen te bezoeken.

 

Bevrijdingsfestival Zwolle Hemelvaartsdag

Toevallig valt Hemelvaartsdag tegelijk met bevrijdingsdag dit jaar, komt dat even mooi uit. Onze bed en breakfast is dicht gelegen bij Zwolle, hier kunt u genieten van het grootste bevrijdingsfestival van Nederland. Ook dit jaar komen de grootste Nederlandse artiesten naar Zwolle om te spelen op één van de vele podia’s. De toegang is gratis en zeer gemakkelijk te bereiken met de trein, wij kunnen u eventueel naar het station in Kampen brengen en weer ophalen.

midgetgolf-met-hemelvaartElburg bezoeken tijdens Hemelvaartsdag of Pinksteren en aansluiten midgetgolfen

De stad Elburg is ook zeker een bezoekje waard tijdens uw verbijf in onze bed & breakfast met Hemelvaart of Pinksteren. Dit van oorsprong oude vissersdorp lag vroeger aan de Zuiderzee. Dit stadje heeft veel bezienswaardigheden en een sfeervolle binnenstad met haven. Ons advies: maak een mooie stadswandeling, drink een lekker drankje op het gezellige terras, eet een visje in de haven en sluit af met een gezellig potje midgetgolf. De midgetgolfbaan ligt vlak bij de haven en is een leuke afsluiter!

 

Vrijmarkt in het centrum van Kampen met 2e pinksterdag

Op 2e Pinksterdag vindt er in het centrum van Kampen een vrijmarkt plaats. Hier kunt u terrecht om ééns lekker tussen allerlei spulletjes te neuzen.

 

Rondje kattegat varen met de “Veerman van Kampen” met Hemelvaart of Pinksteren

Het rondje Kattegat is de ideale boottocht als onderdeel van uw bezoek aan Kampen. De Veerman van Kampen maakt een tocht stroomafwaarts en vaart door het natuurgebied in het Kattegat. Langs vele eilanden met talloze bloeiende waterplanten, watervogels en een aalscholverkolonie. Via dit gebied komt u uit op het Ketelmeer. Daar vaart u door het IJsseloog, oorspronkelijk een slibdepot wat nu een natuurgebied is geworden. Vervolgens vaart de Veerman van Kampen de IJssel op en passeren het Kampereiland alvorens u zich weer in Kampen ontscheept.

 

Varen van 14.30 uur – 17.00 uur
Prijs: Volwassenen € 13,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar € 8,50 p.p.
Gratis kopje koffie of thee bij ontvangst!

Ibiza Market on the beach: white monday edition 2e Pinksterdag

De grootste in- en outdoor Ibiza markt van het noorden en oosten! Neem een prachtig stadsstrand, combineer dit met een sfeervol buitenterrein + loungeterras, voeg daar meer dan 60 gevarieerde standhouders aan toe samen met heel veel blije bezoekers, doe daar een scheutje zonnestralen bij en tadaaaa!: je hebt het perfecte recept voor een zinderende Ibiza Market on the beach: White Monday Edition.

Beleef onder het genot van een heerlijke cocktail met je vrienden en familie het Ibiza gevoel aan het prachtige Veluwsemeer. Kom lekker loungen op ons terras en geniet van de Spaanse tapas & Paella. Meer dan 60 sfeervolle kramen met een grote diversiteit op het gebied van o.a. food & drinks, lifestyle, fashion, wellness en beauty staan op je te wachten.

Laat je inspireren tijdens de inmiddels derde editie van onze Ibiza Market, een creatieve verzamelplek waar je terecht kunt om te shoppen, zwemmen, zonnebaden of gewoon een stukje te wandelen. Ga lekker dansen op de heerlijke beats van de DJ of doe eens actief en pak de waterfiets of kano. Tijdens de Ibiza Market is er van alles te beleven voor jong en oud! Wist je dat we op ons terrein een jachthaven hebben waar je kunt aanmeren? Indien je met je boot komt aanmeren heb je vrije toegang tot ons terrein deze dag!

Voor alle overige bezoekers geldt 2,50 euro entree p.p. (kinderen t/m 4 gratis). Er wordt alleen aan de deur verkocht.

Wij brengen en halen u gratis op naar de binnenstad van Kampen

Wij bieden u aan om u tijdens Pinksteren zonder extra kosten naar het centrum van Kampen te brengen en u weer op te halen, wanneer u het uitkomt. Zo kunt u vrijuit genieten tijdens de Pinksteren.

Nu een paar dagen weg met Hemelvaart of een weekend weg met Pinksteren boeken

Boek nu een paar dagen weg met Pinksteren! (Tijdens feestdagen kunt u alleen vanaf twee nachten boeken.) En geniet van een heerlijk weekendje weg met Pinksteren. Heeft u vragen over even weg met pinksteren met hond of zonder hond, neem dan gerust contact met ons op!