Weg met Pasen

Weg met Pasen met hond naar het gezellige en sfeervolle Kampen

Weg met Pasen met hond (of zonder natuurlijk) en heerlijk genieten van de feestdagen in onze sfeervolle Bed en Breakfast. Door onze mooie omgeving beleeft u bijzondere overnachtingen tijdens de Pasen. Graag verwelkomen wij u 1e en 2e paasdaag in onze mooie bed en breakfast in Kamperveen, vlakbij Kampen. Onze bed en Breakfast is mooi gelegen in de natuur en een mooie uitvalbasis voor het bezoeken van steden als Zwolle, Kampen, of Elburg. Deze drie steden hebben een rijke historie en zijn zeker het bezoeken waard.

Over onze Bed en Breakfast

Bekijk hieronder meer mogelijkheden van onze Bed en Breakfast om te kunnen genieten van dagen weg rond de Pasen.

{loadposition eerste-rij}

Evenementen tijdens Pasen

Wanneer u bij ons overnacht kunt u genieten van een heerlijk ontbijt met verse streekproducten. Ook zijn er in de buurt van ons bed en breakfast leuke evenementen te bezoeken tijdens de pasen. Zo kunt u naar:

De bekende zantovenaar met zanger Martin brand op goede vrijdag in de stadsgehoorzaal

Zandtovenaar Gert van der Vijver en zanger Martin Brand staan op goede vrijdag in de stadsgehoorzaal in Kampen. Samen brengen zij allegebeurtenissen rondom het paasfeest tot leven, van de kruisiging tot de wederopstanding van Jezus Christus. Dit met o.a. nummers van Bløf, Borsato en Liesbeth List maar ook met de klassieke muziek van Bach, onder leiding van het Mission Gospel Choir en een grote band. De voorstelling begint op goede vrijdag om 15:00 kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl

Pasen braderieBraderie De Heugte in Kampen op 2e Paasdag leuk uitje voor het gezin

Traditiegetrouw vindt op iedere 2e Paasdag de jaarmarkt ‘De Heugte’ plaats. Tijdens Sail vullen beide evenementen elkaar aan. Daar waar De Heugte eindigt, loopt deze over in de Koggewerf waar de Kamper Kogge is gelegen aan de Buitenhaven. De Buitenhaven loopt vervolgens over in de IJsselkade alwaar het maritieme evenement zich hoofdzakelijk afspeelt. Doorgaans is er ook een kleine kermis aanwezig. De Heute trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Ook diverse oude ambachten, zoals het palingroken, worden  gedemonstreerd tijdens de Heugte.

Pasen midgetgolfElburg bezoeken tijdens de pasen en aansluitend midgetgolfen

De stad Elburg is ook zeker een bezoekje waard. Dit van oorsprong oude vissersdorp lag vroeger aan de zuiderzee. Dit stadje heeft veel bezienswaardigheden en een sfeervolle binnenstad en haven. Ons advies: Maak een mooie stadswandeling, drink een lekker drankje op het gezellige terras, eet een visje in de haven en sluit af met een gezellig potje midgetgolf. De midgetgolfbaan ligt vlak bij de haven, en is een leuke afsluiter!

Paasbrunch op eerste of tweede paasdag

Tijdens de pasen zijn er diverse restaurants in Kampen die een heerlijke paasbrunch aanbieden voor het gehele gezin. Een leuk uitje voor het gehele gezin en zeker een goed begin van uw paasdagen. Vraag ons om advies voor de beste paasbrunch.

Paasvuur WilsumPaasvuur in Wilsum op paasmaandag (vlakbij kamperveen)

Traditie getrouw wordt op tweede paasdag in Wilsum een paasvuur ontstoken. Dit groot vreugde vuur trekt altijd veel bekijks uit de gehele regio. Een erg leuk uitje tijdens de pasen. Het vuur wordt meestal rond 20:00 uur ontstoken.

Weg met Pasen, paasweekend wegSail Kampen – hét evenement tijdens Pasen
(één keer in de vier jaar, laatste editie 2014)

 

Sail Kampen is met meer dan 300.000 bezoekers uitgegroeid tot het grootste Paasevenement van Nederland. Sail Kampen is een maritiem evenement dat vier dagen duurt tijdens het Paasweekend.

Zie ook: www.sailkampen.nl

Wij brengen en halen u gratis op naar de binnenstad van Kampen

Wij bieden u aan om u tijdens Pasen zonder extra kosten naar het centrum van Kampen te brengen en u weer op te halen, wanneer u het uitkomt. Zo kunt u vrijuit genieten tijdens de Pasen.

Nu een paar dagen weg met Pasen boeken of een weekend weg met Pasen boeken

Boek nu een paar dagen weg met Pasen! (Tijdens feestdagen kunt u alleen vanaf twee nachten boeken.) En geniet van een heerlijk weekendje weg met pasen. Verstop eieren in onze grote tuin of ga naar één van de paasvuren in de buurt. Heeft u vragen over even weg met pasen met hond of zonder hond, neem dan gerust contact met ons op!